| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 13/09 2011 kl. 11:27 Kommentera

Oliver – skillnaden mellan fest och pest!

För mig är den här burken (och dess innehåll!) skillnaden mellan fest och pest i vardagen. Med några sorters goda oliver i kylen kan jag förvandla vilken trist och regnig tisdag som helst till en riktig fest.

I den här burken finns det just nu stora gröna oliver, små (och milda) kalamataoliver och volosoliver (en övermogen, mjuk och smakrik svart oliv).  Jag älskar verkligen italiensk matlagning och alla fantastiska råvaror, men när det kommer till oliver är Grekland överlägset Italien. De italienska liguriska oliverna är visserligen en favorit, men i övrigt vinner de grekiska med hästlängder.

När akuthungern sätter in och kvällens middag puttrar på spisen är oliverna en räddare i nöden. Jag äter dem också till maten, efter maten, mellan maten och all annan tid däremellan. 😉

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.