| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 15/02 2011 kl. 19:19 9 kommentarer

Stig Lindberg Retro Edition

För ett litet tag sedan fick jag fina muggar ur KF:s serie Stig Lindberg Retro Edition; nytillverkade efter gamla mönster. Min snälla svärmor hade köpt fyra muggar till mig när de precis kommit till butikerna i december. Jag hann så klart inte ens blinka innan de var slut.

I väntan på att köpa riktigt Stig Lindberg-porslin dricker jag mitt te i de här fina  muggarna. Vad är det förresten med muggar? Jag vill inte ens räkna efter hur många olika varianter vi har i skåpen och ändå skulle jag kunna köpa minst en ny sort varje månad. Jag är beroende.

Liknande inlägg:

9 svar till “Stig Lindberg Retro Edition”

 1. Oskar skriver:

  Riktigt fina. Och riktigt fin bild!

 2. Emma skriver:

  Jag har förra versionen ”Fallande löv”.

  Drack morgonchokladen i dem faktiskt!

 3. Elin skriver:

  Snygga, känns väldigt ”Helena” 🙂

 4. Helena skriver:

  -> Emma: ”Fallande löv” är också jättefin! Jag har en kökshandduk med det mönstret (också present från svärmor – hon har god smak!).

 5. Foodelicious.se skriver:

  Verkligen snygga muggar!

 6. Helena B skriver:

  På COOP i Rotebro, Sollentuna, (gamla OBS!) finns det muggar kvar om någon är hugad. Jag köpte 8 st i går!

 7. Niklas skriver:

  Väldigt snygga!

 8. Mycket snygga, muggar kan man aldrig få för många av.

 9. Lisa skriver:

  *viftar glatt* Här är ännu en ”muggoman”. Man KAN inte ha för många muggar! Så ÄR det bara! *s* :mrgreen:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.