| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av söndag 04/02 2007 kl. 16:05 Kommentera

Ingen bra tomattid

Vintern gör tomaterna smaklösa och trista. Och riktigt dyra. I förra veckan kostade tomatuslingarna strax över trettiolappen i den lilla matbutiken runt hörnet. Hopplöst läge. Jag borde låta bli att köpa dem, men mitt grava tomatberoende får mig att gång på gång stå och sucka vid grönsaksdisken och plocka i de hårda och snarare orange än röda tomaterna i en påse. Nu vill jag ha varmare tider, solmogna och söta tomater. På direkten. Solen gör gott för de flesta grönsaker och frukter. Och människor.  

Tomater

Tomater

 

Liknande inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.