| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 21/11 2005 kl. 21:05 1 kommentar

Bills Meny

Gårdagens premiär av Bills meny på kanal5 var inget vidare. Det är ett australiensiskt matlagningsprogram med en trist Jamie-wannabe utan utstrålning som lagar tråkig mat. Var det någon som blev inspirerad av Bill?! Inte ens hans fru såg glad ut när maten serverades. Nej, ta bort det där från tablån och se till att Kitchen Confidential kommer till Sverige NU!

Liknande inlägg:

Ett svar till “Bills Meny”

  1. Anne skriver:

    Nä, Bill är inte särskilt kul. Hans recept är däremot rätt så okej. Jag har en av böckerna, och förvisso skriver han.. ja, trist, men det jag har testat är himla gott. Håller med om att Kitchen Confidential är helt lovely 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.