| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av söndag 14/11 2004 kl. 15:41 Kommentera

Ostkakans Dag

Hur många vet om att det är Ostkakans Dag idag?! Kalmar Nation tog det dock på allvar och ordnade ett ostkakegille med obligatorisk högtidsklädesel. Vi får väl se hur det går med riksdagsmotionen med förslaget om att utnämna ostkakan till nationalrätt.
Frödinge (som onekligen har gjort ett ambitiöst arbete att marknadsföra dagens event) bjuder på en del serveringstips på sin hemsida och idén med ostkaka med bacon och rårörda lingon lät som ett ok lunchalternativ. Trots allt så är ju ostkakan ganska nyttig med sina 7% fett 🙂

Liknande inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.