(förra) Veckan som gick

Något mer bättre vecka efter att alla i familjen testat negativt på PCR-test. Nu maxar vi advent in i kaklet.

Har hittat ett konditori som behärskar att ha flera glutenfria saker på menyn. Inte helt vanligt. Hurra för Pallas Konditori i Vällingby.

 

Måndag: Veganskt. Någon slags indisk curry med butternutsquash och kikärtor. Ris. Mango chutney. Picklad lime. Ett ganska stort hopkok så nu finns det ett gäng vegetariska matlådor i frysen igen.

Tisdag: Fisksoppa med dill, grönsaker och potatis.

Onsdag: Pannbiff med gräddsås. Haricot verts. Klyftpotatis.

Torsdag: Mer husman! Raggmunkar med bacon och lingonsylt.

Fredag: Barnen fixade hamburgare.

Lördag:  Hämtade  glutenfri pizza från Brödernas.

Söndag: Köttgryta med högrev puttrade på spisen hela eftermiddagen. Vinbräserad rödkål. Livets bästa potatismos.  Smulpaj med plommon till efterrätt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.