Veckan som gick

Den här veckan peakade nog redan i måndags när jag var på Operan.

Veckans mest efterlängtade beställning var helt klart höstlådan från Vinlådan.

Måndag: Färsk ravioli med svamp på di Sotto.  Familjen hemma åt glutenfria gnocchis med eller utan chorizo.

Tisdag: Pannbiff med löksky. Kokt bryssellål. Picklad gurka. Rårörda lingon. Potatis. Sojabollar som vego. Så himla gott ändå. Måste göra oftare.

Onsdag: Laxsoppa med kräftstjärtar, dill och potatis.

Torsdag: Restfest! Två åt soppan från kvällen innan (nöjda). En åt en superpimpad gröt innan träningen (nöjd). Två delade på thai-hämtmat (nöjda).

Fredag: pizza. Provade färsk glutenfri deg från Pop! Bakery. Helt ok.

Lördag: salcicciaburgare / halloumiburgare. Red velvet cake till efterrätt.

Söndag: Boeuf bourguignon. Potatispure. Stekt strimlad savojkål. Plus äppelpaj,

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.