Bude: middag på the Deck

Vi gillar som ni vet att hänga i Bude när vi är i Cornwall. Återser gärna favoritrestauranger – inte minst för att vi vet vilka som har koll på glutenfritt. Men den här sommaren hann vi även besöka The Deck för första gången.

Vi har gått förbi många gånger genom åren men aldrig riktigt förstått varför det alltid är fullbokat. Från utsidan ser det ganska trist och sömnigt ut. Har tänkt att det är lite märkligt att man behöver boka en månad i förväg till en restaurang som i huvudsak serverar grillspett och pommes frites.

Ok. Jag erkänner. Det här var riktigt bra. Mysigt inomhus. Bra service (även om de kanske “glömde” att komma förbi och ta mer beställningar på dryck när vi väl fått in vår mat). Bra glutenfria alternativ på menyn inklusive glutenfria fritöser. Maken gjorde ett genidrag som beställde in deras “Deck Board” – tyvärr ej fotat, en härlig generöstplatta med  fyra fantastiska rätt på temat fisk och skaldjur förutom alla deras goda tillbehör. Upplägget med snabbmat med fräscha  fina ingredienser och snyggt upplägg verkar vara orsaken till att man behöver boka så långt i förväg.

Vi bevakade eventuella avbokningar resten av veckan under framgång. Bokar lätt ett bord här igen nästa sommar!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.