Veckan som gick

Precis det här har vi längtat efter! Svensk sommar när det är som finast.

Veckans middag:

Måndag: kycklingklubbor med citron. Sallad med glutenfri bulgur. Kikärtssallad med fetaost. Ajvar. Hummus. Sojabollar med spiskummin och vitlök.

Tisdag: färsk chorizo. Gårdagens kyckling och sallad. Potatissallad. Halloumi.

Onsdag: Hämtpizza.

Torsdag: Veganskt! Urgod curry med sötpotatis, kikärtor och spenat. Basmatiris. Mango chutney. Naan.

Fredag: Fajitas.

Lördag: 3/5 av familjen hade ribs och coleslaw mm. Jag och 15-åringen pep iväg till La Perla.

Söndag: Återkommande favorit: lågtempat lamm i ugnen, ratatouille, stekt polenta, gremolata + ruccola och parmesan.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.