Veckan som gick

Nej det blir inte många inlägg skrivna på semestern. Håller min plan med att inte slå på laptopen och pausar lite från mobilbloggandet. Men lite svårt ser låta bli veckosummeringarna på söndagarna. Fortfarande ovant att vara i Sverige. Känner mig lite bortkommen i mataffären och det är en del pandemirelaterade saker som gör mig lite förvirrad. Det vi har ätit MEST den här veckan är smörgåsgurka. Vi är inne på tredje burken!

Veckans middag

Måndag: Tre sorters korv. Potatissallad. Coleslaw. Sallad. Halloumi. Oliver.

Tisdag: hämtade sushi.

onsdag: Spagetti med köttfärssås. Parmesan. Plus pesto med oliver som vego.

Torsdag: gotländsk lammkorv. Någon slags tabbouleh med glutenfri bulgur. Kikärtor med fetaost, citron och chili. Rödbetshummus. Vanlig hummus.

Fredag: Fajitas.

Lördag: Hamburgare.

Söndag: Hemtrillade köttbullar med potatismos, gräddsås, smörgåsgurka och rårörda lingon. Någon slags sojabollar som glutenfri vego.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.