Edinburgh: Tigerlily

Plötsligt händer det. Under hur många år – högst oklart – har jag och min väninna i Edinburgh sagt att vi borde ha en husmorssemester. Jamen hej hallå, vi har ju inte ens setts på två år på grund av – tada – pandemin.

Men när familjen åkte till svärfar i North Yorkshire på majlovet och covid19-prognosen konfirmerade att det var 100% ok att resa vidare norrut, så tog vi ett snabbt beslut. Jag tog tåget till Edinburgh för en 24-timmars-date men nämnda person. HURRA för det säger jag. Först  blev det en promenad upp till Arthurs Seat.  Något jag verkligen sett fram emot att få göra. Sedan checkade vi in på Tigerlily för mumcation inne i stan. Mitt på George street. Så roligt att få prata i kapp under ett dygn. Ostört!

Sov gott här efter en middag på stan.
Tehörna! Ej i bild – barskåpet med trevligt urval. Fick inte till någon ok bild på badrummet men fint och spa-inspirerat. Dock bara dusch och inget badkar. Fina produkter att nyttja från The White Company. Och ja – det finns härliga badrockar och tofflor.
Härliga tapeter i korridorerna.
Tigerlily är bland annat prisat för stans bästa cocktailbar. De stängde baren redan vid elva men erbjöd drinkar att ta med upp till rummet. HA! Min typ av husmorssemester!
Frukost innan shopping och tåg söderut igen.

 Hotellets hemsida för mer bilder och info.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.