Veckans bästa

Det blev lite mer uppväxlat tempo den här veckan. I tisdags pep jag över till Stockholm för att jobba. Maxade dagar med bra möten. Kom hem i fredags. Slut som artist och bästa Elvaåringen styrde upp middagen. Morgonen efter fixade minstingen frukost på sängen. Hemma bäst endå.

Om vi har kommit i ordning i nya huset? Det går framåt. Igår beställde vi ett till kylskåp. Idag shoppade vi fina byråar på secondhand. Imorgon får vi förhoppningsvis bredband och tvkanaler. Inte helt enkelt att hitta inredning. Delar av huset är flera hundra år gammalt så mått på väggar och tak är inte så konsekvent alla gånger. I vårt sovrum har vi detaljer från 1500-talet. Coolt endå.

Bor numer granne med ett himla bra café. Måndagsfrukost av den bättre sorten.
Favoritlunch på Gatwick. Tre varianter av lax på Itsu.
Alltid bra på Rebel Kitchen i Vällingby.
Reuben Sandvich på Monstro på Arlanda innan hemgång. UNDERBAR! Denna äter jag lätt igen. Det smörstekta brödet är magiskt.
Falafelburgare på puben hemma på vår gata.

Veckans middag:

Måndag: Chiliconcarne från frysen. Ris. Tömde kylen på gräddfil, jalapeños, sriracha och sallad. Ett par pitabröd från i lördags. Bönburgare som vego. Hej då rester!

Tisdag: spicy tuna på Rebel Kitchen i Vällingby.

Onsdag: bjöds på dumplings med plommonsås från Beijing8 . Edamamebönor med flingsalt. Sallad. Ostbricka! Citronsorbet!

Torsdag: fin femrätters på Operakällaren.

Fredag: hemma! Fajitas med kyckling.

Lördag: tidig middag på puben: falafelburgare med sötpotatisfrites.

Söndag: maken preppar just nu söndagsstek med alla klassiska tillbehör. Plus en bärpaj i ugnen.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.