Hurra för Fafa’s!

Fafa’s första restaurang har öppnat på Upplandsgatan vid Odenplan. Alltså den här gatsnutten har så många bra restauranger att äta på. Har du inte vart här ännu kan jag meddela att det även finns otroligt inspirerande antikaffärer. Så det kan bli en dyr promenad.

Menyn på Fafa’s är på temat falafel och kyckling med goda tillbehör. Allt lagas efter beställning och råvaror är valda med omsorg. Inget utskänkningstillstånd (ännu vad jag vet) men de har en LJUVLIG lemonad med citron och mynta som du inte får missa.

Jag hämtade upp middagsmat för tre häromveckan. Blev inte besviken. Väl lagat och bra smaksättning är mitt spontana omdöme. Ordet fräscht är ett slitet uttryck men det här ÄR ju det. Älskar den friterade getosten! Falafeln liksom flera tillbehör är fint nog glutenfritt (glömde fråga om samfritering eftersom barnen inte var med).

Något jag inte var nöjd med? Faktiskt inte. Håller tummarna för att det går att få ett glas vin här till våren att matcha den goda maten. Helt klart min typ av mat.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.