Dan före dan

Sambon och jag valde att göra något helt och hållet “ojuligt” till middag ikväll, det blir julmat så det räcker och blir över de närmsta dagarna ändå. 🙄

Tunn & krispig

Istället blev det hemlagad pizza – den allra godaste hittills enligt oss båda! Med Helenas suveräna pizzadeg, Elins goda tomatsås med honung, förvärmda plåtar och så en topping av stark italiensk Calabra-salami, tunt skivad rödlök, färska champinjoner och whiskeycheddar blev det en tunn och krispig pizza med mycket smak. Så himla gott!

6 kommentarer

  1. Lallis

    En Härlig Jul önskar jag er!
    Kram Lallis

  2. maki

    God Jul tre tjejer i köket!
    kram
    m a k i
    PS. Lagade åxå en sardellpizza,,,,,,orginal.

  3. Louise

    Hej. Tänkte bara på en liten grej. Förvärmda plåtar… Har ni testat de där pizzastenarna som finns att köpa? Jag har inte gjort det än – men funderar på att göra det… De ska visst vara bra för brödbak också. Hur blir resultatet m förvärmda plåtar?

  4. Maria

    Louise: Jag har inte testat pizzasten! Att förvärma plåtarna gjorde att botten blev mer krispigt gräddad, både från under- och ovansidan.

  5. KarinW

    Pizza får det bli nu någon dag efter all julmat, tack för tipset!

  6. Linda

    Åh, det här ser och låter jättegott ut! Ska helt klart prova, bra med tipset om förvärmda plåtar också – tack!

    Har lagt till er blogg bland mina tips på lindassmultron.glogspot.com, hoppas det är ok.

    God fortsättning!
    Linda

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.