Bulgursallad med avokado, nektarin och halloumi

Jag lagade det här dagen innan vi åkte på semester häromveckan. Minnet sviker lite men jag tror att det var ungefär det här som salladen innehöll. Se det som en receptskiss att utgå från helt enkelt!

Bulgursallad med avokado, nektarin och halloumi 

  • 2-3 portioner kokt bulgur
  • en tärnad avokado
  • två tärnade vita nektariner
  • ett halvt paket hallumi, tärnat och stekt
  • limesaft på halloumin när den stekte
  • en halv röd lök, skivad och tärnad
  • ett halvt paket physialis
  • dressing: olivolja, finklippt mynta, lite honung och lime

2 kommentarer

  1. M

    Skall helt klart testas!! smarrigt värre… 😆

  2. Sofia

    Bra blogg ni har! 🙂
    Provade det har receptet, och blandade aven i lite farsk koriander. Det blev jattegott. Nektariner ar himla gott i mat. Gjorde aven en liten bonsallad men pintoboner, rodlok och nektariner, och marinerade med balsaminvinager, olja, lite salt, socker och peppar. Det blev faktiskt jattebra.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.