Parmaskinka med blåmögelost och päron

På juldagen preppade min svägerska flera goda nibbles till bubblet och jag tänkte att den här godingen passar in här i matbloggen. Så goda! Fast det slutade med att jag kategoriserade om halva bloggarkivet igår för att inlägget skulle få sin rätta plats.

Nu finns liknande före-maten-plock-tips i kategorin snittar och tilltugg. Eftersom jag skriver på ett annat inlägg om nyår blev det att jag gjorde en helt ny kategori med förrätter. Inser att vi var helt klart bättre på den typen av inlägg när bloggen var ung. Numer ställer jag oftast fram chark och ost innan middagen.

Det blev även att jag tog mig ann den stora röriga högen med vegetatariska inlägg som behövde någon form att sortering. Här är numer alla för vegetarisk middag. Det blev en ny renodlad kategori för gröna tillbehör. Som trots allt är ett av mina favoritämnen. Stannade jag där? Kanske att jag började skissa på något mer. ALLT för att det här ynka lilla inlägget som triggade igång alltihop att städa om lite. Znark. #theneverendingstoryofstädaettbloggarkiv

Parmaskinka med blåmögelost och päron

En monteringsskiss.

Skiva päron i mindre stänger. Linda in päron med lite rucola och blåmögelost med lite parmaskinka. Servera direkt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.