| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 23/04 2019 kl. 14:04 Kommentera

Påskpizza

Det blev inte mycket påskmat fixat förra veckan när vi var på resande fot mest hela tiden. Men en kväll lagade vi pizza i huset vi lånade. Köpte glutenfri pizzadeg (sån lyx! Har inte sett sådan i England!) och pyntade ungefär såhär.

PÅSKPIZZA

  • Kavla ut valfri pizzadeg på en plåt med bakplåtspapper.
  • Bred ett tunt lager creme fraiche på. Salta och peppra lite försiktigt.
  • Strö över riven ost. Vi hade prästost. Ingen högoddsare att det här kan passa västerbottensost.
  • forma ett par lätta avtryck med ett glas på pizzadegen. Kläck ett ägg i varje ”hål” så att de inte flyter i väg.
  • Grädda pizzan på ca 230 grader i ugnen.
  • Låt pizza svalna lite.
  • Pynta med lax (vi hade gravad, hade hoppats på salmalax men det var slut i affären), avokado, skivad rädisa, röd stenbitsrom och smetana. (Nej det fanns ingen löjrom i affären heller.)
  • Skär upp i bitar och ät direkt!

Liknande inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.