| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av söndag 27/01 2019 kl. 22:53 Kommentera

Veckans bästa

Det här var en skön hemmavecka att lägga till handlingarna. Är väldigt tacksam för dessa dagar. Reste ju en del förra veckan och ska även nästa vecka. Ömsom sol och ömsom hagel har passerat.

Igår var hela familjen till Guildford. Regional gymnastiktävling igen att bevaka och det gick bra för skolans lag. Vi hann fika ute med fab utsikt!

Idag har vi ätit söndagslunch på The Abergavenny Arms i Frant. Blev en bra logistisk lösning då det var  rugby 10-12 och simning 17-18 på agendan.

Det går alldeles utmärkt att äta vegetarisk Sunday Roast. Prova Nut Roast!

Vad har vi ätit?

MÅNDAG: Vego! En soppa med butternutsquash/äpple/curry +ost-toast. Så god! Recept kommer!

TISDAG: Fisk! Glutenfri spagetti med tärnad lax (dressad med citron/chili/salladslök), strimlad  fräst svartkål, tärnad butternutsquash och riven cheddar.

ONSDAG: Kyckling med dragonsås (recept lånat från Elle Mat&Vin). Ugnsbakad potatis med rosmarin/citron + haricot verts. Tomatsallad med färsk persilja.

TORSDAG: Latmat! De färska korvarna från Heck är så himla goda. Här hade vi dels deras ”italienska” kycklingkorv med mozzarella/tomat + den med 97% fläskkött. Vi hade denna urgoda linssallad till. Plus lätt kokt sparrisbroccoli och en hummus med bladspenat och gröna ärtor.

FREDAG: Hämtade indiskt. Provade en annan restaurang för en gångs skull. Helt ok men vi ska nog hålla oss till vår vanliga favorit. Hallonsorbet till efterrätt.

LÖRDAG: Hamburgare med rökt ost + grönsakssticks med hummus. Almondy Dajmtårta till efterrätt.

SÖNDAG: Pga sen söndagslunch vid tvåtiden blev det en gigantisk fruktsallad på kvällskvisten.

Liknande inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.