Fem goda restaurangbesök under 2018

2018 började vi med att resa runt i Indien. En resa jag gärna gör om rakt upp och ner. Det är faktiskt det resmål som barnen längtar mest tillbaka till. Speciellt till Varkala. Ingen resa är bokad i nuläget tyvärr men visst finns det en viss diskussion om NÄR det kan bli aktuellt igen. Här finns alla inlägg om resan.

Nepaliska momos på Darjeeling Café i Varkala är definitivt med på årets topplista.

En fikafavorit hemma i Stockholm under året har helt klart varit Mr Cake. En himla omväg för att ta oss dit från västerort men väl värt det. Rekommenderar verkligen. Allt.

Heja Mr Cake!

Goda saker att minnas under 2018 är ju en helkväll på Familjen i Göteborg. Helt klart min typ av restaurang.

Slush hemma hos Familjen.

Det har vart en hel del glutenfritt i bloggen år sedan två av tjejerna fick diagnosen celiaki. Om du frågar dem vart man äter godast ute på restaurang så vet jag vad de svarar. Hamburgare på Honest Burgers i London. Känns fullt rimligt att deras glutenfria burgare finns med på den här topplistan! Tror faktiskt att vi är där igen om några dagar.

Bästa glutenfria burgaren!

Ok det får bli ett till tips från Stockholm. Inte helt enkelt att välja min bästa middag på stan. Men jag tror att jag säger Minh Mat. För HCMC-vibbarna. För det generösa glutenfria utbudet. Och för att det var så galet gott.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.