Sommarfavorit » Tre tjejer i köket

| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 06/06 2018 kl. 15:02 Kommentera

Sommarfavorit

Nu har vi äntligen slängt ner frön för rädisor. Jag gillar när de är så där superfärska direkt från odlingslådan. En helt annan smakupplevelse än de där torra tråkiga rädisorna som ligger inplastade i mataffären. Mer smak. Mer pepprigt. Precis som förra året odlar vi varianten Easter Egg som ger rädisor i alla möjliga färger.

Och vet du hur man serverar dem på ett riktigt fint sätt? Så här! Fint småplock tillsammans med ost, chark osv.

FÄRSKA RÄDISOR med smör

  • Skrubba dem rena och skär av blasten.
  • Doppa i lite rumstempererat smör.
  • Och sen på med lite flingsalt.

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.