Picklad citron

Ett nytt måste i vårt kylskåp är picklad citron. Ett recept som jag har stulit rakt upp och ner från bästa Matrepubliken. Inser att det här är ett tillbehör som passar till mycket mat vi lagar hemma. Vi har ofta köpt pickles i kylskåpet men flera burkar innehåller tyvärr gluten. Därför ett stort plus för den här varianten!

Picklad citron

  • 1 ekologisk citron
  • 2 tsk senapsfrön
  • 1 liten bit röd chili
  • lite torkad chili
  • 1 tsk gurkmeja
  • lite olivolja att steka med
  1. Tvätta citronen och skär i små bitar. Ta bort kärnorna.
  2. Fräs all chili, gurkmeja och senapsfrön i lite olivolja.
  3. Tillsätt citronbitarna och låt fräsa någon minut till.
  4. Låt svalna innan servering. Förvara i kylskåp.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.