Vårt boende i Colva

Efter våra dagar i Palolem tog vi taxi till Colva. Vi hade förbokat Beleza by the Beach som ligger en bit utanför själva centrum. Ett tacksamt beslut i efterhand eftersom själva centrum är ganska ocharmigt. Nu hade vi istället en folktom strand och ca 20 minuters promenad strandvägen till restaurangerna inne i Colva. Tillbaka hem var det 100 rupies med rickshaw. Ett upplägg som passade oss fint (och som kanske är tråkigt enligt andra).

Mest var vi i poolen. Viss ombyggnation pågår här på resorten men just vårt rum stördes inte av det. Däremot lite irriterande att wifi bara funkade nere vid receptionen. Kanske ett lyxproblem tänker du men vi reseplanerar och bokar mycket via mobilen under resans gång.

Bra mat här. Lätt turistanpassad med pizza till lunch osv. MEN. Pizza är riktigt gott i Indien. De fantastiska brödugnarna lämpar sig för att baka krispiga pizzabottnar. Barnen hade pizza till lunch som toppades med Chicken Tikka. Molto bene! Den goda idén kommer vi att kopiera hemma. Och så finns det Kati Rolls här som jag är barnsligt förtjust i.

Vi provade deras restaurang vid stranden första kvällen. Vacker miljö mer lämpat för honeymooners. Men det finns mer spännande mat att äta inne i själva Colva. Skulle jag bo här igen? Ja faktiskt. Just för att det var så lugnt och avsides. Ett bra ställe att ladda batterierna på.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.