Veckans bästa

Alltså “vabruari”. Så himla värdelöst. Mellantjejen tippade med hög feber i början på veckan och det blev en del Häagen-Daz och Netflix i soffan för oss båda. Kan vi snabbspola ett par månader framåt nu tack så att vi slipper fler sjukdagar?

Lite glam mitt i vabberiet med en sympatisk och prisvärd Amarone som passade fint med kyckling som lagats i ugnen med chorizo och grönsaker. Den här dricker jag gärna igen!

Matmässigt har vi återanvänt en chiligryta med högrev och bönor jag vet inte hur många gånger senaste veckan. Till ris eller potatis. Som gratinerad burritos. Kanske stod jag och åt den rakt upp och ner häromnatten med gräddfil och jalapeños. Ett stort långkok är verkligen ett ess i rockärmen när vabberiet sätter igång.

Tidigt i fredags morse flög vi till Manchester för att träffa släkt över helgen. Vi handlade på oss frukost på M&S och åt i bilen på vägen norrut. Ett upplägg som alla älskar. Jag är barnsligt förtjust i wensleydaleost men det vet ni ju redan, så det är ett av mina måsten när vi bilar i England. Maken missar inte tillfället att smula ner bilen med million dollar shortbread. Ingen är väl heller förvånad över att vi har ätit både fish&chips och indisk hämtmat den här helgen?

lgår kväll blev det lite firande av vår yngsta som egentligen fyller nästa lördag. Svägerskan hittade denna tårta på Tesco och den blev MYCKET uppskattad av barnen!

Nu väntar söndagsmiddag om en stund och sedan är det dags att packa väskor för tidig resa hem imorgon bitti!

Bokmärkt under veckan:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.