| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 06/09 2017 kl. 10:01 Kommentera

Tryffel och parmesandipp

Den här dippen har vi gjort några gånger i sommar. Passar fint till grönsaksstavar eller chips. Eller som grilltillbehör!

TRYFFEL-och-PARMESANDIPP

  • Blanda 2 dl lätt creme fraiche med ca 0,75 dl puderfint riven parmesan.
  • Smaka av med flingsalt och nymalen svartpeppar.
  • Droppa varsamt ner lite tryffelolja. Börja med 3-4 droppar och låt stå en stund och smaka av på nytt. Hellre lite för lite än för mycket. Ha hellre i lite mer parmesan för mera smak.
  • Förvara i kylskåp.

 

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.