| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 14/08 2017 kl. 14:38 Kommentera

Irland: Tosnu i Galway

Vi hade lite (läs: ganska mycket) problem med att hitta ett prisvärt centralt boende i Galway. Delvis på grund av att sommarens stora kulturfestival pågick. Ok så pålästa var ju inte vi när planerade resan. Därför hamnade vi på ett hotell som innebar en halvtimmes stärkande promenad för att se på stan och äta middag. Med lätt möra ben åt vi tidig middag och promenerade sedan hem igen. Nåja det var en trevlig sneakpeak åtminstone av staden som jag gärna ger mer tid en annan gång.

Samtidigt hade vi tur. Lovordade bistron Tosnu hade ett bord ledigt till oss. Urgullig personal. En härlig meny där vi ville äta allt. Vilket vi också försökte oss på. Inga barnportioner på menyn men vår yngsta klämde i sig en generös soppa från förrättsmenyn. Fullständigt oklart hur vi orkade gå hem efter den här middagen som även inkluderade fina efterrätter. Gå gärna hit för det här är bra!

Rar amuse i väntan på maten med mango och tomat

Skaldjurssoppa

Vit fisk med  parmesan-och-örttäcke, getostcannelionis och tomatsalsa

Pork belly, potatispuré med rökt vitlök och dragon, ”ham hock bon bons” och rödvinssky

Whooop!

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *