Irland: Kinsale och Inchydoney

Efter vår natt på B&B i Tramore fortsatte vi västerut. Målet med vår semester var att få ut så mycket som möjligt av The Wild Athlantic Road. Men det var några stopp på vägen innan vi var där. Cork hoppade vi över eftersom barnen somnat (ja det var väl det där jag nämnde igår om att gå ut och äta efter klockan tio…) i bilen. Vi spar Cork till en annan gång. Det är ju alltid lite av en kompromiss när man är på bilsemester för man kan ju inte stanna överallt.

Men vi hade en trevligt lunchstopp i Kinsale. Så mysig stad! En liten kustpärla där det finns en hel del att göra och titta på. Det finns viss risk att jag upprepar mig redan nu om hur härligt Irland är – men det ÄR det.

Vi hann rasta barnen lite vid en liten hinderbana nere vid hamnen. Kanske lite dyr aktivitet i förhållande till vad det tar att klättra två varv runt hinderbanan men barnen var glada så det var väl ok då.

Egentligen var vi inte hungriga vid lunchtid efter sen frukost i Tramore så det blev mest att barnen delade på en pizza. Spana in The Milk Market Café om du vill ha en enkel men trevlig lunch. Stor plus för att vi hade fin underhållning av en gitarrist på gatan.

Eftermiddagen tillbringade vi på en fantastiskt härlig strand. På Inchydoney! Vi brände oss ordentligt på den knappa timmen vi var där. Sen checkade vi in på en grymt bra ställe! Mer om det en annan dag!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.