Veckans bästa

Alltså vädret. Hur underbart. Den här veckan har barnen hittat sina gamla flipflops och varenda tulpanlök har hittat upp i vår trädgård. Mer sånt här ljuvligt väder tack!

Veckans godaste lunch är med god marginal det här. Blir alltid lika nöjd när jag har möjlighet att äta vegobuffén på Ulriksdal. Det finns alltid någon receptidé som jag vill göra om hemma. Som den här gången –  refried beans på krispig majsnacho + picklad rödlök, serverad med en mango och papaya-sallad. Jag var i matkoma resten av dagen.

Veckans bästa hemmamiddag? Vi har kommit in i ett skov med färdigköpt pizzadeg för snabbfixad middag mitt i veckan. Den här pizzan går numer under namnet “The Bomb Dot Com” (barnens uttryck när något är riktigt gott). Blåmögelost! Bladspenat! Skivad kokt potatis! Svamp! Plus picklad rödlök vid servering.  Matkoma ni vet.

Veckans utemiddag var det här!

Inte läge att vifta med kameran på den här sittningen men fantastiskt som vanligt när Mathias Dahlgren komponerat menyn. Alltså dessa ostron! Jag är fullständigt bensvept av dem! Alla rätterna lika fina så jag kan omöjligt säga vilken som var bäst. Rekommenderar även det prisvärda dessertvinet till en chokladig efterrätt. Så fint!

Bokmärkt under veckan

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.