Veckans bästa

Ett litet nytt omtag på mina oregelbundna blogginlägg kommer här. Att summera lite om veckan som gick. Inte allt. Men om det bästa.

I tisdags hamnade jag på Ben and Sams för en snabb middag. Så himla trevligt ställe om man vill äta snabbt, gott och prisvärt. Jag hann med deras Pork Belly Sandwich och var mer än nöjd. Bra läge om man ska springa vidare till Grand på Sveavägen efteråt. Vilket vi gjorde.

Senare under veckan hamnade jag på Stockholm Tapas i Vasastan för att fira en vän och lite annat. Måste tipsa om deras  Chocolate Margarita med jordgubbsskum. MYCKET bra. Sov gott efter den!

Avslutade jobbveckan med att smita in på Cajsa Warg efter att maken smsat mig om akuta cravings på ost. Min personliga favorit blev deras fårbrie Rocastin. Så bra! Tryffelosten nedan var ok men smakade faktiskt lite för mycket tryffel.  Däremot köper jag gärna Fourme de Ambert igen.

Nu laddar vi om för en lat söndag utan så mycket åtaganden. Maken och äldsta dottern tog morgonflyget till London imorse för att se England-Italien på Twickenham och vi tre som är kvar hemma ska in till stan och äta middag på egen hand. Woop!

Bokmärkta recept under veckan :

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.