| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 05/02 2013 kl. 19:37 2 kommentarer

Fikastopp – The Store Kekerengu

När vi var på Nya Zeeland så bytte vi allt som oftast camping varje dag. Vanligtvis checkade vi ut efter frukost, efter att barnen sprungit av sig i lekparken och sedan körde vi ett par timmar fram till lunch då det behövdes en längre bensträckare igen.

The Store är ett ställe som vi ramlade in på av en slump när vi bilade norrut på vägen mot Blenhiem. Det här är ett otroligt mysigt ställe som passar både för fika, lunch och middag. Det finns dessutom gott om utrymme ute i trädgården  för rastlösa barn att springa runt i. Spana in hemsidan för mer miljöbilder. Vi blev kvar på lunch (det var inte många smulor kvar av barnens fish&chips på bilden nedan!), hann med en promenerad på stranden och fyllde sen på med fika från den schyssta kakbuffén innan vi drog vidare norrut.

Liknande inlägg:

2 svar till “Fikastopp – The Store Kekerengu”

  1. Ser helt underbart ut. Vill åka långt bort 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.