Nils Oscars Ctrl Alt Delete

Tämligen otippat namn på en öl är Nils Oscars nykomling som heter just Ctrl Alt Delete. En snabbgoogling på det udda namnet gör att jag hittar denna förklaring på Nils Oscars hemsida:

Alt som betyder gammal på tyska syftar till att ölet är överjäst. Nils Oscar Company har gjort sin egen tolkning av denna öl och lanserar nu en vackert kopparfärgad öl som är kryddad med fin humle från Spalt. Självklart doftar den himmelskt där harmoni och balans går hand i hand. Smaken är mjuk och följsam. Arom av münchenermalt vägs mot en frisk och fruktig doft av humle. En drömkombination helt enkelt! Nils Oscar Ctrl Alt Delete har lätt rostade toner som passar utmärkt till grillade maträtter, rostade rotfrukter, sallader eller varför inte en bit hårdost?

Jag gillar ju det mesta som Nils Oscar levererar, inte minst En god lager som är en av mina favoriter och även denna öl är en trevlig bekantskap, kanske passar den som gå-bort-present till de som snöar in på it-relaterade drycker? Skynda fynda eftersom den är på tillfälligt besök på Systembolaget!

3 kommentarer

  1. Fröken Dill

    Haha, vi sprang på den i helgen och kunde inte låta bli att köpa. Kul namn och Nils Oscars är alltid bra. Den här varianten gillade vi skarpt!

  2. Elin

    Ja passa på och köp innan den försvinner igen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.