| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av söndag 25/09 2011 kl. 10:47 4 kommentarer

Goda chanser för en spansk höst

Efter resan till Sitges och Barcelona i våras är min längtan efter spansk mat (framförallt goda tapas) mer eller mindre konstant. Jag är en rookie på spansk matlagning och behöver recept att utgå ifrån och därför har det inte blivit av att jag har lagat något spanskt. Med tanke på vilka två böcker som nyligen flyttade in på min kokbokshylla är utsikterna goda för lite tapas här hemma under hösten.

Pluras spanska kokbok (efter hans förra kokbok har jag höga förväntningar) och Markus Aujalyas Mina favoriter från Barcelona. Jag återkommer med recension när jag har bläddrat igenom böckerna ordentligt!

Liknande inlägg:

4 svar till “Goda chanser för en spansk höst”

 1. Elin skriver:

  Jag hann ju bläddra i pluraboken hemma hos dig, den verkar ju riktigt bra….!

  • Helena skriver:

   Den är en guldgruva! Efter snabb bläddring har jag hittat typ ett helt kapitel om Bar Mundial i Barcelona (som jag skrev om här). Vilken lycka!

 2. Anneli skriver:

  Det är så himla gott med tapas! Älskar konceptet med smårätter. Tyvärr så lagas det inte alltför ofta här hemma… Men när jag/vi går ut och äter och vill äta riktigt god tapas så är det Caliente som gäller.

  http://caliente.se/

  Rekommenderas! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.