| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 15/08 2011 kl. 16:31 2 kommentarer

Matsedel, vecka 33

Förra veckans matsedelsplanering visade sig vara en succé! Vi slapp de där ångestladdade samtalen på eftermiddagen för att diskutera vad vi skulle äta; det var bara att välja en rätt från listan. Ett stort inköp och några mindre påfyllningar resulterade i fem hemlagade rätter och lika många matlådor.

Enda missen var att vi satsade på att göra färska vårrullar på fredagskvällen. Något mer pilligt och tålamodsprövande går nog inte att hitta på och det var usel tajming med tanke på att vi var trötta och lite griniga efter att ha jobbat första veckan efter semestern. Vårrullarna blev dock goda och ska definitivt göras igen (ett inlägg kommer, när jag har hämtat mig från chocken). Den här veckan kör vi på det säkra kortet linguine med musslor på fredag kväll. Och förmodligen en flaska prosecco. 😉

Hemma hos H&M, vecka 33:

Liknande inlägg:

2 svar till “Matsedel, vecka 33”

  1. Matskafferiet skriver:

    Ser ut som många goda rätter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.