Årets första sparris

I torsdags landade årets första sparris från Årstiderna här hemma och det kändes lite högtidligt att få planera fredagsmiddagen med så fina spänstiga sparrisar!

Stekt fläsksida, några  frästa pilgrimsmusslor, hemvispad hollandaise och pocherat ägg som sällskap på tallriken blev en bra kickoff för kommande vårmiddagar!

PS! Ser nu att vi åt nästan samma sak för exakt ett år sedan….

7 kommentarer

  1. Carl

    Oh, så himla härligt med sparris! Nu måste jag genast ut och leta efter det.

    1. Elin

      Vet du, de här var helt perfekta! Spänstiga, lätta att “knäcka” (bryta av) och så där supernötiga i smaken 🙂

  2. Elisabeth

    Åh jag vill ha ditt recept på fläsksida. Ser ju supergott ut!

  3. Helena

    Det ser helt magiskt gott ut! Jag valde fel låda förra veckan, verkar det som.

  4. Ruth

    I love asparagus – and with poached eggs? Perfection on a plate! Thanks for sharing!

  5. tina

    Åh vilken fräsch och fin tallrik. Eller ja, maten alltså.
    🙂

  6. Jens Hansen

    Oj så gott det lät (och ser ut)!

    /Jens

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.