| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av fredag 04/06 2010 kl. 7:20 4 kommentarer

Se hit Västerbotten-lovers!

I vår tävling var Västerbottensosten den ost som flest av de tävlande inte ville vara utan. Därför vill jag passa på att tipsa om 100-jakten som är en tävling där de 100 bästa recepten med Västerbottensost ska bli en kokbok med lansering under 2011. Anledningen till tävlingen är att Västerbottensost i år firar 100 år som registrerat varumärke.

Västerbottensost 100 år

Har du ett riktigt bra recept med denna supergoda ost så tycker jag att du ska skicka in ditt bidrag! Kolla in 100-jakten här!

Liknande inlägg:

4 svar till “Se hit Västerbotten-lovers!”

 1. Monica skriver:

  Västerbottenost – ingen vet riktigt vad som ligger bakom den speciella smaken. Det är en väl bevarad hemlighet. Jag tror på kärleksmötet. 😉
  Västerbotten är godast på en knäckebrödsmacka eller riven i min broccolipaj.

 2. Mikkan skriver:

  Jättekul tävling faktiskt, där snackar vi ju ett riktigt pris också istället för ”bara” produkter el dyl som ändå är mindre hett i jämförelse!

 3. Sara skriver:

  Vad har hänt med den här bloggen egenligen…? Brukade vara min absoluta favoritmatblogg, men nu… Näää 🙁 Aldrig några uppdateringar och de som kommer är i ärlighetens namn inte alls lika inspirerande som förr. Tråkigt, hoppas att ni snart är på banan igen!

 4. Maria skriver:

  Sara: Inspiration och tid till att skriva blogginlägg går i vågor och ibland är det så att livet utanför bloggen tar överhanden för oss alla tre. Vi hoppas såklart att du fortsätter besöka oss och vi hoppas också att vi snart är på banan igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.