| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 31/05 2010 kl. 22:24 1 kommentar

Smygpremiär i nya köket

Efter drygt två veckor utan tillgång till spis (eller vatten i köket) kopplades gashällen in i förra veckan. Det är ingen överdrift att säga att rörkillen var väldigt efterlängtad. Trots att det återstår en hel del fix i köket (bl a välja, köpa och sätta kakel + välja, köpa och installera fläkt), så är det redan en fröjd att laga mat.

Premiärrätten blev en sallad på färskpotatis, sparris, tomater,  fänkål, bladpersilja och senapsvinägrett tillsammans med rökt lax. M erkände att han varit lite orolig för att jag hade kommit av mig helt och hållet efter matlagningsuppehållet, men kunde lättad konstatera att jag fortfarande kan.. eh… koka potatis. 😉 Att verkligen inte kunna laga någon mat hemma på ett par veckor har definitivt fått oss att uppskatta hemlagad mat. Nu blir det bannemig ingen hämtmat på ett bra tag och hör sen!

Recept på i princip samma potatissallad finns här.

Liknande inlägg:

Ett svar till “Smygpremiär i nya köket”

  1. Andrea skriver:

    Det ser jättegott ut! 🙂
    Kolla gärna in min nya blogg 🙂 jag skriver egentligen om mina träningar, men jag skriver nästan mer inlägg om mat än om träningar, så massor recept kommer det att bli 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.