| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 11/05 2010 kl. 10:37 5 kommentarer

Basilika på ett brev

I perioder skickar jag en hel del papperspost och när jag har gjort egna kort och kuvert är det ju jätteviktigt att frimärket matchar antingen färg- eller temamässigt. Nördigt kan man tycka, men de små detaljerna är minsann ganska avgörande för helheten.

När jag hittade de här frimärksmotiven för någon vecka sedan blev jag lyrisk.  Vilka fina matiga motiv! Nu har jag lust att skicka iväg matrelaterad post med en fin vitlök eller ett par chilifrukter som frimärke.  Kanske att vi borde fixa en liten invigning när det nya köket är klart, bara för att få skicka inbjudningskort med mattema. 😉

Liknande inlägg:

5 svar till “Basilika på ett brev”

 1. Maria skriver:

  Klart att ni ska ha köksfest och skicka matchande inbjudningar! Oväntade fester är de bästa festerna 😆

 2. Fröken Dill skriver:

  Söta! Synd att man skickar så lite ”snigelpost” numera.
  Tycker fröken Dill

 3. tina skriver:

  Vilka fina frimärken! Jag ska nog investera i ett gäng, jag med.

 4. Erika skriver:

  Jättefina! Ibland säljs ”hjärte”-frimärken i februari. Då brukar jag köpa på mej en bunt för det är så fint att skicka kort/brev med hjärtan på frimärkn, tycker jag. Dessa kommer garanterat att inhandlas!

 5. Karin skriver:

  Jag fick en bröllopsinbjudan där det var två förlovningsringar på frimärket, mycket passande

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.