| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av lördag 20/02 2010 kl. 10:40 2 kommentarer

Neiss Riesling Gewürztraminer Trocken 2008

Igår höll jag på att gå upp i tusen molekyler när vinvin.se låg nere. På en fredageftermiddag när jag hade uppdrag att välja vin till middagen! Jag har ju bokmärkt alla våra favoriter där sista året  men det var inte mycket till hjälp just där och då när sajten inte behagade fungera. Så jag stängde ner och  promenerade till Systembolaget och rabblade hela ingredienslistan till kvällens räksallad.

Förslaget jag fick var  Neiss Riesling Gewürztraminer Trocken 2008. En nykomling som släpptes nu 1 februari. 79:-! Perfekt till vårt plock med räkor, grönsaker från Årstiderna och  surdegsbaguetter från Bakery & Spice. Så jag lovar härmed att jag ska bli bättre på att rådfråga kunnig personal på plats. Och att jag måste bli bättre på att memorera goda viner här istället 😉

Liknande inlägg:

2 svar till “Neiss Riesling Gewürztraminer Trocken 2008”

  1. Maria skriver:

    Systembolagets sökfunktion var också ur slag igår så jag fick gå på etikettminnet när jag köpte vin. Tur att du bloggat några lätt igenkännliga! 😉

  2. Elin skriver:

    Kul! Jag plockade faktiskt med mig en Turntable som backup ifall inte Neiss skulle funka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.