| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 29/10 2009 kl. 21:10 5 kommentarer

Vinnarna i 5-årskalasets tävlingar

Vinnarna från förra veckans tävlingar i samband med vårt 5-årskalas är utsedda. Eftersom det var i princip omöjligt att välja någon utifrån era fyndiga och påhittiga kommentarer, valde vi att använda oss av en slumgenerator. Rättvist och enkelt.

De lyckliga vinnarna är:

Stort tack till de företag som ställde upp med vinster till våra födelsedagstävlingar! Och inte minst; ett jättetack till alla fina läsare! Era kommentarer och grattishälsningar värmer våra hjärtan mer än ni kan ana. Motivationen att fortsätta blogga i minst fem år till ökade rejält under förra veckan. Utan er – ingen bra matblogg. Tack! <3

Liknande inlägg:

5 svar till “Vinnarna i 5-årskalasets tävlingar”

 1. […] De tre tjejerna i köket på Ragazze har haft en bunt tävlingar med fina priser för att fira femårsjubileum på nätet. Och tänk, bara en vecka efter att jag drog hem vinsten på ett helt års Spotify Premium hos Reklamfritt.se vann jag i en Ragazze-tävling också! Priset passar mig som handen i handsken (förlåt jag var tvungen)! Jag har vunnit en finfin och smart grytvante designad av Jenny Jurnelius. Det är nämligen så att jag har en benägenhet att bränna mig på diverse plåtar, grytor och formar så priset kommer väl till pass. =) Tack Elin, Maria och Helena! […]

 2. Raz skriver:

  Jag tackar här också, TACK! 😀 Keep up the good work!

 3. Birgitta skriver:

  Aj då – jag som var ÖVERTYGAD om att jag skulle vinna 😉 . Nåja – det var ett trevligt jubileum, lycka till de fem nästa åren!

 4. Maria skriver:

  Grattis till 5-års matbloggande! Ni är grymma! 😛

 5. Alena skriver:

  Supertack för vinsten och supertack för en härligt inspirerande blogg! 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.