| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av fredag 02/10 2009 kl. 13:48 5 kommentarer

Ni glömmer väl inte bullen?

Fira kanelbullens dag!

På söndag är det Kanelbullens dag igen, en av de konstgjorda högtider som jag ser till att fira varje år. Tyvärr inte med hembakta bullar eftersom jag inte är någon stjärna på att baka bullar (till skillnad från min pappa, mamma OCH syster – why oh why?). Men det sägs ju att övning ger färdighet så till nästa år siktar jag på att ha tränat upp bullbakarförmågan så jag kan fira med hembakat!

Foto: Pressbild från Hembakningsrådet

Liknande inlägg:

5 svar till “Ni glömmer väl inte bullen?”

 1. Sandra drömkaka skriver:

  Kanelbullens dag imorrn jajemen, så då blir det bakning ,igen för min del! 🙂

 2. Helena Ljunggren skriver:

  Jag glömde, fy mig 🙂

 3. Maria skriver:

  Helena: Du får äta två idag istället! :mrgreen:

 4. Ossimama skriver:

  Jag klämde TRE bullar till er ära TJEJER. Dom låg liksom och frestades I KÖKET 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.