Bönröra med pesto

Jag har en viss förkärlek till triviala recept. När saker smakar mer än vad som förväntats. Alltså om man tänker på förhållandet till prestationen bakom i köket.

Det här är en sådan sak. Det är ju knappt ett recept men jag kan inte låta bli att dela med mig av idén för att det är så gott! Vi serverade bönröran till surdegsbröd från Bakery&Spice före maten med kall öl. Röran gör sig bäst nygjord då den får en lite trist färg dagen efter. Om det nu skulle bli något över.

BÖNRÖRA MED PESTO

  • Skölj en burk med vita cannelonibönor.
  • Mixa bönorna med 2 msk pesto. Och typ inget mer.

7 kommentarer

  1. Anders Öhman

    Två ingredienser. Mixa. I like. 🙂

  2. Elin

    Yapp. (Glömde säga att det var avrunna bönor men det borde vara ganska uppenbart!) 😎

  3. Fröken Dill

    Man kan aldrig få för många tips på goda röror!
    Tycker fröken Dill

  4. Faluburgare « Öhmans Mat & Vin

    […] blev jag inspirerad av matbloggen ”Tre tjejer i köket”. Enklare bönröra än pesto och vita bönor som mixas samman är väl svårt att åstadkomma. Gott […]

  5. LasseZ

    Röror och Göror Är helt klart underskattade

    Själv gör jag ofta röror när jag lagar något enkelt och inte v har gågon bra bas till en sås, eller vill göra något enkelt. Hade grillad fläskfile i frysen, och kokta kalla färskpotatis att steka.
    Senaste röran blev, skivad purjo, skivad rödlök, lite gräddfil, lite grönmögelost kryddade mdd salt, grön Tabasco, lite Worcestersås och lite Viltfond.
    Blev faktiskt suveränt

    En annan bra krydda är pressad ingerfära, kryddar köttbullssmeten, grovhackar och pressar i vitlökspress.

  6. Hej då 2009! » Tre tjejer i köket

    […] köket då både jag och maken jobbade heltid.  Minnesvärda matsaker hemma i köket var busenkla  bönröran med pesto, egen ketchup med stjärnanis och kanel,  lyxiga kakor, getbrie med pärnomarmelad, […]

  7. En herre-gud-vad-god-dipp » Tre tjejer i köket

    […] Mixa cannelonibönor med  pesto. Nästan lite FÖR enkelt. Men gott nygjort. […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.