Grillad paprika med färskostkräm

Jag har hyllat grillad paprika ett antal gånger att ha som skåpvärmare men nu när de färska är så billiga så får man allt ta sig i kragen och grilla sina egna. Goda att toppa med en färskostkräm!

Färskostkräm med gräslök

  • Blanda en röra med hälften av vardera philadelphiaost och lätt creme fraiche.
  • Blanda ner finklippt gräslök.
  • Smaka av med citronsaft, salt och peppar.

9 kommentarer

  1. Sandra drömkaka

    Det här måste göras till kött & potatisklyftor någon dag framöver, så gott!

  2. yllet

    Oh gott!! Och paprika är verkligen tokbilligt just nu! I lööööve it! 😀

  3. Emilies Skafferi

    Detta låter jättegott, det ska jag ta och fixa som tillbehör till maten snarast, kanske redan ikväll.

  4. Danitra

    Varför lätt-cremefraich?

  5. magnus

    Så enkelt, men ändå så himla gott det låter..det måste testas 🙂 .

    Ha det gott.

  6. Johan G Noberg

    Så enkelt men jösses vad gott det var.

  7. KarinW

    Jag älskar också grillad paprika men jaf har bara haft citronvinegrett på min. Oströran ska testas!

Lämna ett svar till magnus Avbryt

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.