Tagliolini med rökt regnbåge, gröna ärtor, dill och parmesan

Maken slängde ihop den här pastan på en höft och resultatet blev galet gott så vi måste memorera det här för framtiden.

  • Vi fyndade rökt regnbåge för 49.90:-/kg som alltså är hela grejen med den här pastan. Rökt regnbåge är perfekt vardagsmat då den inte behöver tillagas. Det är bara att rensa och dela i bitar.
  • När det gäller pastan har vi fått en hang up på en färsk tagliolini som vardagspasta.
  • Gröna ärtor frästes i lite smör tillsammans  med lite färsk dill och citronjuice.
  • Precis innan serverering rördes fiskbitarna ner i stekpannan.
  • Endast salt och peppar behövdes innan fisken toppades med en odräglig mängd riven parmesan.

4 kommentarer

  1. Kikan

    Åh vilken härli blogg ni har och vad mycket gott! Jag är i skriande behov av inspiration till veckans matsedel så detta passade mig perfekt 🙂

    Kram Kikan

  2. Helena

    Jag gillar särskilt “en odräglig mängd riven parmesan”. Det kan ju inte bli fel! 😉

  3. Kimberly

    Hej! Jag undrar vad ni använder för bloggverktyg? Jag och en väninna vill starta en blogg tillsammans, ser att ni har olika användarnamn! Maila gärna mej! 😉

  4. Maria

    Kimberly: Vi använder WordPress (jag har mailat dig med lite mer info)!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.