En godare frukost

Eftersom vi unnar oss lyxen att äta frukost på café så gott som varje helg (dock “bara” en av dagarna – det finns ju gränser…) tycker jag att det är vardagsfrukostarna som behöver lite extra piff.  Naturell yoghurt och färsk frukt, svårare är det inte. Frukten funkar fint att skära och förvara i kylen i ett par dagar, så slipper du lägga tid på hackandet varje morgon. Prova redan imorgon, vettja!

7 kommentarer

  1. Karin

    Mmm… det ser gott ut.

    Färska frukter i svenska butiker är ett kapitel för sig. Just nu försöker jag vänta ut hårda och gröna mangofrukter. Mognar de inte inom närmaste veckan slutar de i en chutney.

  2. Charlotte

    Lägg dem i ett soligt fönster så mognar de snabbt. Eller ännu bättre – läg dem tillsammans med äpplen eller tomater så ska du få se på biokemins trolleri!

  3. yllet

    Så gott! Mer lätta bra frukosttips till folket! Just nu äter jag naturell yoghurt med frusna blåbär + en äggmacka till frulle.

  4. Kurt

    Men frukt får vi ju inte längre äta!

  5. Charlotte

    St. conleth – jag förstår inte vad din blogg har med denna tråden att göra?? Vad menar du med “metoder”????????

  6. Maria

    Charlotte: Det verkade vara en spam-kommentar så jag raderade den.

  7. Emma

    Lite hackade valnötter och solrosfrön ger en härligt crunchy känsla. Kan varmt rekomenderas 🙂

Lämna ett svar till Maria Avbryt

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.