Premiär på balkongen

Sallad och vin på balkongen

Idag kom våren på allvar till Stockholm, strålande vackert väder och en skön värme. Jag firar dess ankomst med en enkel sallad och ett glas rött på balkongen i vår nya lägenhet. Eller ny och ny, vi har bott här i en månad, men inte förrän idag har det varit läge för en utemiddag. Kvällssolen och utsikten över Mälaren garanterar att det blir många många fler!

Sallad med fänkålssalami och parmesan

I salladen hade jag machéblad, cocktailtomater, gurka, oliver, fänkålssalami, parmesan och rostade pinjenötter.

5 kommentarer

  1. Charlotte

    Oh – sann livskvalitet !!! Vet inte vad ni tycker, men enligt min åsikt smakar vilken mat som helst dubbelt så gott utomhus i vacker miljö.. Picknick är min favoritsyssla!

  2. Chezsofia

    Lyxig sallad! Ni verkar har trevlig utsikt också. Första middagen ute för säsongen är speciell. Vi gjorde den invigningen i helgen och det kändes otroligt lyxigt. 🙂

  3. Emma

    Den allra bästa årstidsmarkören är just utemåltiderna! Och jag håller med, mat utomhus är något extra. Här hemma är ännu en bonus att vi slipper kladdet på golvet!

  4. Viktoria

    Grattis till boendet och utsikten inte minst! Jag tycker att balkongen är ett fantastiskt extrarum på sommaren. (Fast jag har faktiskt fortfarande julgranen kvar i en kruka… Den lever så fint så det är svårt att göra sej av med den.)

  5. KarinW

    Härlig sallad! Fänkålssalami har jag inte smakat men det låter himla gott!

Lämna ett svar till Viktoria Avbryt

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.