| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 23/03 2009 kl. 12:21 Kommentera

Småbarnsmat: Ost och skinkpasta med gröna ärtor

Å ena sidan så är det lätt att göra barnmat. Det kräver inte så många ingredienser för att få till en matig lunch. Å andra sidan så fastnar åtminstone jag lätt i samma spår och kör liknande recept på repeat. Ett tag blev det till exempel mycket fisk och potatis i alla möjliga varianter.

På sistone har det blivit pasta på temat ”ost och skinka med olika grönsaker” där vi har haft en riktigt vällagrad ost som rörts ner i vanlig bechamelsås tillsammans med basilika. Finhacka skinkan innan den mixas med sås och pasta. Gröna ärtor passar fint till.

Att peta ut de gröna ärtorna (för att äta dem först) kräver koncentration och fingerfärdighet

Och mammatallriken, ja den slapp ju åka i mixern förstås 🙂

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.