| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 10/03 2009 kl. 9:10 3 kommentarer

Johans torsk med äggsås

Johan bloggar på Ekotänk och delar med sig många kloka tankar om ekologisk och KRAV-märkt mat. Han blandar både stora och små frågeställningar och gärna ur ett vardagsperspektiv. Om du inte läser hos Johan redan så tycker jag att du ska ta en kopp kaffe och scanna igenom hans tidigare inlägg!

Och han är precis  lika trevlig som han låter – våra vägar korsades några gånger på det glada nittiotalet i Uppsala och nu har han äntligen hörsammat min önskan om att videoblogga om fisk. Johan du är lika grym kock som för tio år sedan!

Liknande inlägg:

3 svar till “Johans torsk med äggsås”

 1. Minghetti skriver:

  Tack för tipset på Johans blogg! Jag skall villigt erkänna att mitt intresse för ekologisk och närodlad mat är väldigt färskt (no pun intended) 😛 . Därför behöver jag alla tips jag kan få på hur jag kan få mer information.

  Fridens…

 2. Lotta skriver:

  Tack för tipset, denna hade jag missat helt.

 3. Johan C skriver:

  Asså… vet inte om det här är det bästa man förmår, men tack för förtroendet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.