Pitabröd med strimlad biff och salsa med kidneybönor

Vi har alltid pitabröd i frysen. Ett enkelt sätt att styra upp gårdagens rester till en god lunch. Dagens fyllning är med:

5 kommentarer

  1. Ida

    det är ju verkligen en jättebra ide till lunch 🙂

  2. Karin W

    Det var ett bra tips, sist jag skulle ha pitabröd fanns det inte på någon affär (vi har 2 st 2 mil bort) så det är bäst att bunkra då det finns!
    Trevlig helg

  3. Rebecca

    Vill ni vinna ett 1GB minneskort till din sony ericsson mobil?? Kolla min blogg ;D
    Kommentera bara inlägget
    http://banandivan.blogspot.com/2009/01/nn-som-vill-ha-ett-1-gb-minnekort.html

  4. Sankari

    Mmm, låter gott men baconinlindade korven nedan- och en bra ide med pitabröden . ska fixa så jag har hemma sånt i fortsättningen!

  5. Det blev en sallad med fläskfilé » Tre tjejer i köket

    […] Pitabröd med strimlad biff och salsa med kidneybönor […]

Lämna ett svar till Karin W Avbryt

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.