| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 17/11 2008 kl. 11:19 2 kommentarer

A L’Olivier har öppnat sin första butik i Stockholm!

Kinnas spaning på matmässan om att A L’Olivier ska introduceras i Sverige gör mig glad eftersom jag gillar deras utbud av olivoljor, smaksatt salt mm. Första gången jag sprang på deras sortiment var i Bryssel; jag och sambon var på vår första gemensamma semester och han lovade visst att jag fick vara i deras butik så länge jag behövde…

Jag försvann in bland olivoljorna och hann prata en hel del med tjejen som hade butiken. Man kan väl säga att jag glömde tid och rum lite grann, för drygt en halvtimme senare så råkade jag titta upp och ser då sambons lätt uttråkade ansikte i skyltfönstret. Efter det så har han aldrig vågat säga ”stanna så länge du vill” när jag går in i en butik på semestern 🙄

A L’Oliviers butik har just öppnat på Grev Turegatan 18 av Tomas Cederlund och Simon Davies som sedan tidigare har inredningsbutiken W8.

Liknande inlägg:

2 svar till “A L’Olivier har öppnat sin första butik i Stockholm!”

  1. Helena skriver:

    Kul! Jag har gått förbi lokalen en massa gånger och undrat när det ska hända något. Det blir ett besök så fort som möjligt för att spana!

  2. Kinna skriver:

    Jag pratade med båda länge länge. De var väldigt passionerade kring det här så jag hoppas de lyckas bra med konceptet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.