| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av söndag 02/11 2008 kl. 12:44 Kommentera

En olivolja i min smak!

En sak som jag är ganska så värdelös på är att ha åsikter om olivolja. Olivolja är olivolja är olivolja. Jag har väldigt svårt att ha åsikter om det helt enkelt och uppskattar säkert inte den dyraste och finaste enligt ”dem som vet”.

Men den här olivoljan är verkligen en bensvepare smakmässigt och är inte dyrare än de andra på olivoljehyllan. Zetas Fruttato Extra Vergine doftar så gott att jag vill använda den hela tiden! Det är varken produktprov eller muta kanske ska tilläggas utan jag köper den snällt själv på varje storhandling.

Liknande inlägg:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.