| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 30/09 2008 kl. 10:18 Kommentera

Kyckling med kokos och sweet chili

Det finns dagar när man inte orkar gå och handla och surar över att det inte finns något att äta hemma. Men så gör man en kraftansträngning och vänder upp och ner på skafferiet. En sådan dag kom den här woken till. Lite äggnudlar med grönsaker från frysen. Morötter med ananas som sallad. Efter att jag tog fotot ovan så hittade jag även en oöppnad påse cashewnötter i skafferiet, perfekt! Det fanns ju verkligen ingen anledning att gå och handla den här dagen!

Marinaden till den här kycklingen blev i varje fall riktigt bra! Den här sötsura såsen med kokos, chili och lime finns ofta hemma hos oss och används till lite allt möjligt, som tillbehör till typ ”allt”. Tvååringen tycker om den dessutom när vi paniksteker vårrullar från frysen till lunch.

KYCKLING MED KOKOS OCH SWEET CHILI

  • Skiva 2-3 kycklingfileer i skivor.
  • Blanda marinad: 0,5 dl Santa Marias Coconut Sweet Chili Sauce, 2 msk soja, 2 skivade vitlöksklyftor och 1-2 msk kokosflingor.Låt kycklingskivorna ligga en halvtimme i marinaden innan de steks i grillpannan.

Psst! Kom ihåg vår insamling för Rosa bandet!

Liknande inlägg:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.